Ergonomisk däcklyft!

27 oktober 2015


Lyft, förflytta och montera däck utan tung manuell hantering. Med Protema däcklyft från TAWI kan ni enkelt  och ergonomiskt lyfta och förflytta däck som väger upp till 170 kg.


Däcket kan placeras på lyften direkt, enkelt förflyttas till fordonet, lyftas upp till rätt höjd och sedan roteras så att det hamnar i rätt läge för montering. Den batteridrivna lyften är utrustad med ett speciellt chassi och gaffelverktyg med justerbara stödrullar vilket möjliggör enkel rotation vid däckmontering på lastbilar och andra fordon.

På bilden visas en lyft som är anpassad för lastbilsdäck men vi har lösningar för olika däckstorlekar. Video och mer information om Protema däcklyft hittar ni här. Läs mer om våra olika lyftlösningar med Protema elektriska lyfvagnar genom att klicka här.    

TAWI på SCANPACK 2015

21 oktober 2015


Igår öppnade dörrarna till SCANPACK 2015. I vår monter presenterar vi ett lyftman traverssystem i aluminium, våra vakuumlyftar VacuMyggan och VacuCobra, Protema elektriska lyftvagnar samt vårt senaste produkttillskott ViperHoist lintelfer. Klicka på respektive produktlänk för att läsa mer.


Hos oss kan ni provlyfta bland annat kartonger, rullar, tunnor och säckar. Ni hittar oss i monter B09:72.

Varmt välkomna!