Ett lyft för ergonomin på Systembolaget

03 april 2017

Det är viktigt för oss på TAWI att första våra kunder och deras verklighet, så att vi kan utveckla produkter som löser problem och underlättar deras arbete. Därför besöker vi gärna våra kunder för att lära känna deras verksamhet och se hur de använder våra produkter.

När vi nyligen hälsade på i en av Systembolagets många butiker träffade vi Henrik som ägnar en stor del av sin arbetsdag åt att ta emot leveranser med vin, öl och sprit. Det blir många tunga lyft när varorna ska sorteras upp och plockas ut i butiken, men tack vare en VacuCobra som monterats i ett traverssystem i butikens lager har man minimerat den fysiska belastningen på personalen och Henrik konstaterar att han känner stor skillnad i kroppen.
 
Henrik poängterar att Cobran klarar att lyfta två mindre lådor samtidigt vilket underlättar och effektiviserar arbetet avsevärt. Han konstaterar att vakuumlyften är ett utmärkt hjälpmedel som är enkelt att använda och klarar att hantera de flesta kartonger. Det smidiga enhandsgreppet och möjligheten att rotera kartongen innan den sätts ner på pallen gör arbetet smidigt och effektivt.
 
"Det är väldigt skönt att slippa lyfta och man känner verkligen skillnad i kroppen efter en arbetsdag."
 
Systembolaget har använt TAWIs vakuumlyftar i 20 år och sett stora fördelar när det gäller både ergonomi och effektivitet. Tack vare Henrik har vi nu även fått se hur personalen på golvet upplever fördelarna med vakuumlyften. Vill du veta mer om våra vakuumlyftar och hur de kan effektivisera din verksamhet? Klicka här för mer info, eller kontakta oss så berättar vi mer.
 
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar